31/5/16 Middagsaften: “Sense” din mad i selskab med kok Laila Celikkol
11. april 2016
30/8/16 Grillaften: “Sense” din mad i selskab med kok Laila Celikkol
15. august 2016

ALT for damernes Kvindeløb søndag den 5. juni 2016 sammen med Vægtguiden

En skøn søndag morgen med sol fra en skyfri himmel blev jeg og 7 andre medlemmer af Vægtguiden hentet i en minibus og kørt ind til Amager Strandpark, hvor Alt for damernes Kvindeløb skulle foregå med adskillige tusinde mennesker. Alle var i højt humør, og vi blev mødt af andre medlemmer på pladsen.

Susi Ploug, stifter af Vaegtguiden, som både kører Vægtkonsulenternes- og Senses program, havde medbragt et kæmpe skilt og flyers, så alle kunne se, at vi var på pladsen. Derudover havde alle medlemmerne fra Vægtguiden en seddel på ryggen, hvor der stod “Jeg følger Vægtguiden”.

Nogle af os skulle løbe og andre gå. For mit vedkommende gik jeg de 5 km sammen med Hanne, og vi gik (synes vi selv) i et raskt tempo og fik et meget tilfredsstillende resultat. På vores tur mødte vi et hold, der spurgte ind til Vægtguiden, som de jo kunne se på vores ryg, så Hanne og jeg kunne naturligvis fortælle om principperne, og opfordrede dem til at gå ind på Susi´s hjemmeside.

Efter at have tilbragt en rigtig dejlig dag med søde medlemmer fra Vægtguiden var det tid til at køre hjem. Mens chaufføren hentede minibussen, skulle vi vente ved vejsiden, og ja – hvad brugte vi tiden til? Selvfølgelig blev der uddelt flyers til de forbipasserende.

Jeg skal selvfølgelig deltage igen til næste år med Vægtguiden. Måske vover jeg mig ovenikøbet til at løbe de 5 km næste gang. 🙂

Ingrid

//]]>