Medlemsbrev januar 2021 / Her er medlemmernes største livretter
18. januar 2021
Medlemsbrev maj 2021
4. maj 2021

Medlemsbrev februar 2021

Kære alle!

Som det er Jer bekendt, så forsætter nedlukningen frem til den 28. februar. Det er selvfølgelig svært at fordøje og jeg savner Jer alle rigtig meget.

Som jeg skrev i mit sidste brev, anbefalede jeg, at du/I melder Jer ind i Senseklubben. Her får I støtte og vejledning op til et helt år, for 1.188,00 – også mulighed for at betale pr. mdr. Læs mere her

I kan selvfølgelig også over telefonen få en uforpligtende samtale, vejledning og guidning hos mig.

Omkring min hofte er det blevet besluttet, at jeg skal have opereret en ny hofte torsdag den 4. marts 2021.

Et par opmuntrende ord med på vejen

Hvad glemmer vi ofte, når vi skal passe på vores krop? At bevæge os! Mange har i denne tid en stillesiddende hverdag. Vi sidder derhjemme og arbejder og efter aftensmaden trækker vi i sofaen. Hvis man ikke har været så god til at træne tidligere, så sørg for at lave aftaler med Jer selv, hvis I vil gøre noget godt for Jeres krop. Sæt nogle realistiske mål. Men lav nogle delmål, så er det lettere at komme derhen. 

Træningsbold er genial og den kan I lave alt på. Bare søg på nettet ”trænings bold”. Den ligger i flere prisklasser. Træn gratis og vær positiv, egoistisk og fokusér på Jer selv. Gå eller løb ture om I kan? I kan stadig nå at melde Jer til 10-kampen – som vi også havde sidste år til inspiration. Det er gratis at deltage. Læs mere

Nedlukning i Hillerød

For Jer som er tilknyttet Hillerød-afdelingen er det med tungt hjerte, at jeg må meddele, at jeg lukker denne afdeling ned efter den 28. februar 2021. I er altid velkommen til at kontakte mig. Så finder jeg en løsning for dig. Når der bliver genåbnet og min hofteoperation er på plads, så vil jeg fortsat have Hørsholm og Kastrup åben.

I næste nyhedsbrev vil jeg skrive om søvn og igen hvordan I passer bedre på Jer selv og jeres krop.

De bedste vinter ”varme” tanker og pas godt på Jer

//]]>