OM VÆGTGUIDEN

Susi Ploug Søgaard 1

Susi Ploug Søgaard From

Stifter af Vægtguiden, certificeret kostvejleder, Premium Sense konsulent og Mentor i Mad og Psyke

Stærke livserfaringer og pædagogisk forståelse forenet med kostvejledning

Forud for arbejdet som vægtkonsulent/Sense rådgiver har jeg arbejdet som pædagog og uddannet i 1981 med adskillige certificerede efteruddannelser.

I en årrække arbejdede jeg som hjemmevejleder/ støttepædagog for senhjerneskadede dels i hjemmet og på hospitaler. Endvidere har jeg arbejdet som tilsynsførende pædagog indenfor dagplejen, med fokus på børn og voksenpædagogikken.

Jeg er født i 1951 og har selv tabt 34 kilo på 29 uger i år 2000.

Jeg kunne ikke holde mig selv ud

Jeg kunne ikke holde mig selv ud. Jeg havde aldrig før været så overvægtig. Ikke engang da jeg var gravid. Jeg begyndte at trøstespise i en periode, hvor livet gjorde ondt. Jeg mistede min mand, og børnene mistede deres far. I starten tænkte jeg ikke på mig selv, men da børnene fik det bedre, begyndte jeg også at få overskud til mig selv og vende tilbage til livet og en sund krop.

Jeg synes jo også, at det var synd for mine børn, at de havde en overvægtig mor. De skulle være stolte af mig.

Jeg overraskede dog alle, da jeg i løbet af de første 8 uger tabte over 10 kilo. Jeg fortsatte den gode livsstil og siden  årtusindeskiftet har jeg holdt fast ved den sunde livsstil.

VÆGTGUIDEN ER
et netværk etableret i
foråret 2015 af Susi Ploug Søgaard, der hører til blandt den sidste trop af certificerede danske Vægtkonsulenter. 

JEG VIL
styrke de nære relationer og den positive holdånd, der ofte skal til for, at det enkelte medlem, når sine personlige mål. Det sker ved at føre Vægtkonsulenternes og Sense’ kost-principper ud i praksis. 

JEG GUIDER
om kost, vægt og livstils-ændringer både med og uden et hold i ryggen. Det er op til det enkelte medlem, hvordan de ønsker, at blive guidet videre fra der, hvor de er lige nu. 

//]]>