Medlemsbrev maj 2021
4. maj 2021
Medlemsbrev juli 2021 / Genåbning for fysiske møder fra 28. juli
21. juli 2021

Tabte 24 kilo: “Det handler om vilje og egenomsorg”

Mit navn er Mette Laursen og jeg er 34 år.

Jeg har tabt 24 kilo fra august 2019 til maj 2020.

Jeg har fra barn og op til mine tidlige teenageår, altid været slank men tæt bygget, grundet min medfødte dværgvækst. Når man er født med dværgvækst kan man få tilbudt, at forsøge med væksthormon som behandling, idet væksthormon kan øge væksten af knogler og muskler og ligeledes omdanne kroppens fedt til muskler. Da man kun kan være på væksthormon til puberteten, gik det stærkt med vægtøgningen herfra. Jeg spiste som jeg plejede, jeg havde dog pludselig en helt anden forbrænding. I mine sene teenageår og tidlige voksenår begyndte vægten at tage fart, og diverse kure begyndte at melde sig på banen. Min vægt kørte op og ned, som en god dag i Tivoli.

Læs hele historien her

//]]>